Lerarentekort tijdelijk oplossen met digitale geletterdheid

..een tijdelijke win-win situatie voor de korte termijn πŸ§‘β€πŸ«
Lerarentekort tijdelijk oplossen met digitale geletterdheid
lerarentekort tijdelijk oplossen met digitale geletterdheid

..het lerarentekort tijdelijk oplossen, door te kijken naar wat er wΓ©l morgen al kan. 

Het complete lerarentekort is een probleem op de lange termijn binnen het gehele onderwijs. Leerkrachten werven wordt steeds lastiger. Zelfs zo lastig al dat we steeds vaker scholen zien die hele lesdagen moeten annuleren. Digiwijzer kan hier in ieder geval het lerarentekort tijdelijk oplossen met een win-win situatie. De leerlingen hoeven niet naar huis Γ©n we besteden aandacht aan digitale geletterdheid

Hoe wij jullie lerarentekort tijdelijk oplossen

Inzet van digicoaches in de klas

Onze digicoaches zijn niet alleen opgeleid om lessen Digitale Geletterdheid te geven voor de leerlingen. Ze weten ook de leerkrachten te motiveren en inspireren om de lessen vervolgens zelf te willen geven. Digicoaches zijn direct inzetbaar voor losse lesjes of complete lessenreeksen.

Vakleerkracht digitale geletterdheid

Van een invaldagje tot een heel schooljaar. Het lerarentekort tijdelijk oplossen kan met vakleerkrachten digitale geletterdheid. Inzetbaar om een ware aanvulling te zijn binnen het schoolteam. De leerkrachten moeten zelf de lessen willen geven, maar tot die tijd is les aan de leerlingen net zo belangrijk.

Voor primair onderwijs, speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs.

Onze manieren voor het lerarentekort tijdelijk oplossen zijn geschikt voor alle soorten onderwijs. We hebben zowel vakleerkrachten digitale geletterdheid en digicoaches voor het primair onderwijs, speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs. Tevens zijn bijvoorbeeld de lessen uit onze methode digitale geletterdheid die wij kunnen geven ook geschikt voor alle soorten onderwijs. Vraag naar onze mogelijkheden voor een oplossing op maat. 

vakleerkrachten digitale geletterdheid als tijdelijke oplossing voor lerarentekort

Contact over lerarentekort tijdelijk oplossen

    Teamleden van Digiwijzer. Bovenste rij, van links naar rechts: Peter, Jelle. Onderste rij, van links naar rechts: Charona, Roy, Lars

    Meer informatie?

    Neem gerust contact op.