Het schooljaar is weer van start gegaan!

Methode digitale geletterdheid

Na een welverdiende vakantie is het weer zover, alle scholen zijn weer geopend. Van luieren op het strand naar zitten in het klaslokaal. We begrijpen dat het even wennen is, maar hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad. Wij hebben er in ieder geval zin in en zijn met positieve energie het schooljaar gestart! Jullie ook? Hieronder een update over Digiwijzer.

Een groot aantal scholen gaat dit schooljaar starten met de leerlijn Digitale Geletterdheid die de afgelopen 18 maanden is ontwikkeld door het team van Digiwijzer en de partners. De kerndoelen die zijn opgesteld vanuit SLO zijn verwerkt in de interactieve lessen die bestaan uit een video, (individuele) vragen en (groeps)opdrachten. Wij hebben bewust voor deze lesopbouw gekozen, omdat de lestijd flexibel ingedeeld kan worden.

Daarnaast kan iedere docent zelf de lessen verzorgen en de dag indelen hoe hij of zij dat wil. Dagelijks worden er updates en kleine aanpassingen doorgevoerd om het systeem te blijven optimaliseren. Dit zal voor de scholen geen hinder zijn. Wij kijken ernaar uit om duizenden leerlingen (Digi)wijzer te maken en kunnen niet wachten om nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

Benieuwd naar de demo-omgeving van Digiwijzer? Behoefte aan advies? Of wil je gewoon graag kennismaken? Stuur dan een mail naar lars@digiwijzer.nl, hij neemt z.s.m. contact met je op!