Inloggen Digiwijzer eenvoudig door koppeling Entree Federatie

basispoort entree federatie

Vanaf het schooljaar 2021-2022 zal Digiwijzer gebruik maken van Entree Federatie. Entree Federatie regelt toegang tot alle beschikbare diensten van verschillende aanbieders van online lesmateriaal. Binnenkort hoort Digiwijzer hier dus ook bij. Met deze koppeling zorgen we ervoor dat leerkrachten, ICT-coördinatoren en de leerlingen maar één keer in hoeven te loggen om toegang te krijgen. Zo zorgen we voor tijdsbesparing en ontzorgen we ICT-coördinatoren en leerkrachten met het beheer van inloggegevens.

Gemakkelijk inloggen

Als Digiwijzer staan wij ervoor om het werken met onze leerlijn Digitale Geletterdheid zo gemakkelijk mogelijk te maken. De gratis dienst van Entree Federatie, die inmiddels worden gebruikt door tienduizenden leerlingen, draagt hieraan bij. Het gebruik van onze leerlijn wordt hierdoor direct bij het inloggen al makkelijk gemaakt. Dit zal ook een groot voordeel zijn wanneer de leerlijn thuis wordt gebruikt.

Minimaal beheer

Door het samenwerkingsverband van Entree Federatie zijn er inmiddels tientallen digitale schoolomgevingen gekoppeld. Er is enkel een gratis licentie van Entree Federatie nodig vanuit de school om te zorgen voor dit minimale beheer van inloggegevens.

Maakt jullie school nog geen gebruik van Entree Federatie? Vraag dan hier een gratis account aan.