IPON 2024: Digitale Geletterdheid op scholen met Digiwijzer

Ipon '24 Vakbeurs voor onderwijs & ICT

Wij zijn aanwezig op de IPON (Innovatie Platform Onderwijs Nederland)! Uiteraard mag Digiwijzer niet missen op dรฉ vakbeurs waar de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs worden gepresenteerd. We delen graag onze kennis en mogelijkheden voor digitale geletterdheid in het onderwijs. Ben jij erbij? 

Digitale geletterdheid in het onderwijs    

Bij Digiwijzer hebben we verschillende methodes ontwikkeld voor het onderwijs. Denk hierbij aan themaโ€™s als Mediawijsheid, ICT-vaardigheden en Digitale informatievaardigheden. Zo hebben we een methode voor alle groepen van het primair onderwijs, maar ook lessen gericht op de brugklas en tweede klas van het voortgezet onderwijs. Verder hebben we, als eerste in Nederland, een complete methode Digitale Geletterdheid voor het speciaal onderwijs. We vertellen je graag over alle mogelijkheden op de IPON! 

Ook trainingen voor leerkrachten  

Omdat dit soort onderwijs steeds belangrijker wordt, helpen wij graag met het implementeren van digitale geletterdheid op scholen. Dit kan met het inzetten van onze Digicoaches in de klas, maar ook door trainingen aan te bieden voor leerkrachten. Ons team staat klaar wanneer er behoefte is aan lesmateriaal, vakleerkrachten of trainingen.  

IPON 2024 bezoeken 

Nieuwsgierig geworden naar Digiwijzer en hoe we kunnen helpen met digitale geletterdheid? Dat begrijpen we! Bezoek de IPON op 28 & 29 februari 2024 in de Jaarbeurs Utrecht!ย Klik hier voor meer informatie over de beurs (en gratis tickets!).ย ย 

Op de beurs staan we klaar om samen in gesprek te gaan over dat wat nodig is. We verzorgen daarnaast meerdere presentaties om onze kennis en inzichten te delen. Samen maken we het verschil. Zien we je daar?

Geen zin om te wachten? Dan kan je hier gelijk contact met ons opnemen.ย ย